У канівчанина вдома вилучили гладкоствольну рушницю

У канівчанина вдома вилучили гладкоствольну рушницю

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили перероблену гладкоствольну рушницю. Зброю направили на проведення експертизи. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів на території Черкаської області до Канівського відділення поліції надійшла інформація, що в одному із будинків міста 37-річний чоловік зберігає зброю. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили мисливську гладкоствольну рушницю, перероблену для стрільби патронами калібру 7, 62 мм. Працівникам поліції чоловік пояснив, що зброю знайшов.

Вказані речові докази вилучено та направлено на проведення балістичної експертизи. За даним фактом слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x