Радуцький розповів, із чим він пов’язує вбивство Бінусова

Радуцький розповів, із чим він пов’язує вбивство Бінусова

Секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький прокоментував нещодавні події, що відбулися в місті. Зокрема він пов’язує убивство Михайла Бінусова із забудовою набережної. Про це Олександр Радуцький повідомив під час прес-конференції, повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

− Те, що сталося з Михайлом Бінусовим, дуже трагічно. Ми всі сподіваємося, що найближчим часом розкриють цей злочин, − сказав Олександр Радуцький. − Ви бачили, як рішенням сесії міської ради депутати скасовували дозволи на будівництво на території, яка знаходиться на береговій смузі Дніпра, це вулиці Героїв Дніпра та Козацька. Хочу нагадати, що там є дві фірми «Будгарант» і «Шора», куди інвестори почали вкладати кошти. Фірмі «Будгарант» відведена ділянка ще в 2005 році, до неї має пряме відношення директор департаменту Артур Савін. Фірма «Шора» мала відношення до депутата міської ради Михайла Бінусова. І коли розпочалися два будівництва, депутати міської ради скасували містобудівні дозволи. 17 вересня до мене зателефонував і представився інвестором Артем Павлик. Він запропонував зустрітися стосовно того, щоб домовитися з депутатами змінили своє рішення щодо дозволів. Я сам не захотів зустрічатися, тому запросив депутатський корпус, саме тих людей, які підтримали зупинку будівництва на березі Дніпра. Це були представники БПП, «Свободи», ПДВ, групи «За громаду». Кожен із депутатів дав негативну відповідь. На що Павлик, сказав, а з кого мені взяти мільйон доларів, що я витратив. Тоді ми запитали, а хто йому в цьому пообіцяв дозвіл на будівництво саме в цьому місці. Він зазначив, що мав домовленість із міським головою. Тож ми порекомендували з’ясовувати ці питання з Бондаренком.

Після цієї заяви секретар міської ради зазначив, що його слова про лобіювання інтересів забудовниками міським головою Анатолієм Бондаренком, можна вважати заявою про злочин.
Також із секретарем міської ради на прес-конференцію прийшли депутати Черкаської міськради Микола Мирза, Олександр Згіблов, Андрій Куча та Руслан Зоря.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x