Уманчанина затримали при збуті психотропів

Уманчанина затримали при збуті психотропів

28-річного уманчанина затримали під час збуту небезпечної психотропної речовини «PVP». Наразі йому повідомили про підозру. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі, повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Оперативники відділу кримінальної поліції спільно зі слідчими Уманського районного управління поліції задокументували правопорушення та затримали в процесуальному порядку місцевого жителя, який збув дозу синтетичного наркотику – солі «PVP» й отримав взамін гроші. У помешканні фігуранта провели обшук та виявили ще й речовину, яка може бути вибуховою, а саме «димний порох».

У «збувача» поліцейські вилучили грошові кошти, отримані за збут, психотропні речовини та інші речові докази. Вилучене направили на експертизи до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання та під процесуальним керівництвом Уманської окружної  прокуратури затриманому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Збут психотропних речовин), також слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 263 (Незаконне зберігання вибухових речовин) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x