Час дії пропуску через дамбу змінився

Час дії пропуску через дамбу змінився

Завтра на мосту через річку Дніпро продовжаться роботи з асфальтування правого проїзду. У зв’язку з цим час роботи пропускних «вікон» для автомобілістів у середу зміниться, говорить начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового облдержадміністрації комплексу Сергій Чубань. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Ранкове «вікно» запрацює на годину раніше. Тож автомобілісти зможуть проїхати мостом з 5 до 8 години ранку. Опісля на об’єкті відразу ж розпочнуться роботи з укладання асфальту.
– Це – тривалий виробничий процес, який вимагає безперервності робіт, – відзначає посадовець. – Розпочнуть асфальтування відразу ж по закриттю ранкового пропускного «вікна». Зважаючи на технологію та масштабність робіт, вечірнє «вікно» запрацює на дві години пізніше, ніж зазвичай. Тобто орієнтовно з 18.00 до 21.00. Однак відкриття вечірнього «вікна» можливе із затримками. Тож прошу водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей і, за можливості, перенести свої поїздки на інший день. Ми працюємо над стратегічно важливим об’єктом, якісний ремонт якого – найголовніший пріоритет.

Сергій Чубань додав, що, зважаючи на тривалість робіт, такий графік можливо діятиме і в четвер. Про подальші зміни роботи пропускних «вікон» інформуватимемо додатково.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x