Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Разом із пʼятницею в життя Овнів прийдуть перспективні робочі проєкти, цікаві пропозиції про співпрацю й нові фінансові можливості. Дипломатичні навички представників знаку допоможуть вести найскладніші перемовини, хоча в непринципових моментах усе ж доведеться поступитися.

 

 

Телець

Настав час ухвалювати відповідальні рішення: у когось вони стосуватимуться нерухомості, а в інших — роботи. Успішними виявляться і купівля-продаж житла, і нові проєкти — якщо представникам знаку не забракне сміливості за них узятися. Зірки прогнозують підвищення зарплати, отримання премії або нову посаду.

 

 

Близнюки

Діяти сміливіше й активніше — найкраща стратегія для Близнюків цієї пʼятниці. Час роздумів і планування минув, тепер зірки надаватимуть нові можливості тим, хто не боїться заявити про себе. Усі починання обіцяють бути успішними, якщо дотримуватися плану й системності в роботі.

 

 

Рак

Завершення робочого тижня подарує безліч приємних емоцій і так сентиментальним представникам знаку. Це ідеальний час, аби відвідати далеких родичів, вирушити на відпочинок за місто або влаштувати вечірку для близьких. Наприкінці дня Раки можуть отримати приємний сюрприз.

 

 

Лев

У Левів будуть сили та енергія для втілення найсміливіших і найамбітніших планів, але швидких результатів гороскоп не обіцяє. На тлі затримок і зволікань може з’явитися думка «кинути» проєкти, які не виправдали сподівань. Однак сумніватися не варто: у результаті виконані завдання принесуть омріяні плоди.

 

 

Діва

Цікаві курси, вебінари, відвідування навчальних заходів — усе це допоможе представникам знаку знайти ґрунт під ногами й подивитися на життєві ситуації «свіжим» поглядом. Але навчання не замінить живого спілкування: хоч який щільний графік, зустрічі з друзями принесуть безсумнівну користь.

 

 

Терези

Випадкова зустріч має всі шанси стати доленосною. З одного боку, нове знайомство цієї доби є доволі перспективним, адже в подальшому у представників знаку можуть розпочатися серйозні стосунки. З іншого — зірки рекомендують придивитися до давніх приятелів: вони можуть розкрити абсолютно нові риси свого характеру.

 

 

Скорпіон

Докласти зусиль, аби опинитися в потрібний час у потрібному місці — єдина підказка астрологів на пʼятницю: усе інше траплятиметься спонтанно. Завершення робочого тижня — сприятливий час для вирішення питань з різними інстанціями, завершення тривалих юридичних процедур та інших бюрократичних процесів.

 

 

Стрілець

Настає період відважних дій. Тривалі роздуми призведуть до втрачених можливостей, тож коли хочеться домогтися бажаного, доведеться виявити наполегливість. У пʼятницю доцільно попрацювати й над фізичною формою: спортивні навантаження допоможуть підготуватися до пляжного сезону.

 

 

Козеріг

Пʼятниця обіцяє бути легкою і приємною. Під впливом планет представникам знаку, імовірно, захочеться кардинально змінити імідж, головне — не ухвалювати імпульсивних та емоційних рішень. Ідеальний варіант — попрацювати з персональним стилістом, до того ж день сприяє вдалому шопінгу.

 

 

Водолій

До нескінченних зустрічей, переговорів і нарад можуть додатися ще й відрядження. Для профілактики емоційного вигорання варто дотримуватися окреслених планів і режиму дня. Ще ліпше — влаштувати мінівідпустку в колі близьких, до того ж може трапитися нагода відпочити за кордоном.

 

 

Риби

День подарує романтичний настрій і відчуття закоханості. Рибам вдасться легко та ефективно налагодити стратегічні партнерства в робочих проєктах. Є висока ймовірність отримання дивідендів від вдалих інвестицій. Для тих, хто планує великі покупки, пʼятниця надасть можливість вигідних придбань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x