Студенти-перекладачі ЧНУ відзначили професійне свято

Студенти-перекладачі ЧНУ відзначили професійне свято

Студенти спеціальності «Переклад» та викладачі кафедри теорії та практики перекладу відсвяткували Міжнародний день перекладача. Змістовною та яскравою стала програма свята для студентів, викладачів і гостей навчально-наукового інституту іноземних мов.
Викладачі підготували цікаві вікторини та конкурси, що дозволили знайти знавців іноземних мов серед студентів різних спеціальностей університету. Під час проведення брейн-рингу майбутні перекладачі знайшли відповіді на найскладніші питання з лінгвокраїнознавства, перекладознавства, історії розвитку мов, культури країн, мови яких вивчаються. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

Родзинкою свята став майстер-клас із художнього перекладу. Оригінальний запальний флешмоб від перекладачів підняв настрій як виконавцям, так і глядачам. На благодійному ярмарку ласували смаколиками, власноруч приготовленими студентами-перекладачами, кошти за які традиційно вони передадуть в дитячий будинок для діток-сиріт.

Закінчився захід традиційним висадженням бузку. Цьогоріч до цієї акції долучилася волонтерка Корпусу Миру Копленд Кортні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x