В останню путь провели захисників у Черкаському районі

В останню путь провели захисників у Черкаському районі

Черкаський район провів останнім шляхом Героїв, які загинули за незалежність рідної землі. Про це повідомила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У Смілянській громаді назавжди попрощалися з воїном Ярославом Гатенюком.

Ярослав Гатенюк попри те, що мав бронювання, весною 2022 року пішов до лав Збройних Сил України по мобілізації. Під час несення служби зарекомендував себе як зразковий військовослужбовець, за що отримав офіцерське звання та став командиром окремого кулеметного взводу. На жаль, 27 лютого воїн загинув під час штурмових дій противника на Донецькому напрямку фронту. Ворог забрав життя нашого героя у віці 32 роки.

У Корсунь-Шевченківській громаді провели в останню путь Руслана Петрова.

Руслан Петров із першого дня повномасштабного вторгнення пішов добровольцем у військкомат. Увесь цей час він стояв на захисті нашої країни у самих запеклих точках на сході. Воїн загинув під час артилерійського обстрілу завданого збройними формуваннями рф на Куп’янському напрямі.

Йому було 40 років.

У Чигиринській громаді попрощалися з воїнами Владиславом Камʼяним та Вʼячеславом Прядою.

Владислав Камʼяний 21 січня 2023 року був мобілізований. Захищав Батьківщину на Харківському напрямку. На превеликий жаль, 16 березня цього року життя зовсім юного Владислава обірвалося. Ворог забрав життя нашого героя у віці 24 роки.

Вʼячеслав Пряда проходив військову службу у лавах Збройних Сил України навідником 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону. Воїн вірний військовій присязі, захищаючи державний суверенітет та цілісність України, загинув на Донецькому напрямку фронту.

У Балаклеївській громаді назавжди попрощалися з Павлом Ширшовим.

Павло Ширшов проходив військову службу у лавах Збройних Сил України на посаді командира бойової машини, командира відділення 2 механізованого взводу 9 механізованої роти механізованого батальйону військової частини.

Йому було 47 років.

 

Вічна пам’ять Воїнам України!

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x