Черкащина подала 19 розвиткових проектів, які можуть реалізовуватися коштом ЄС

Черкащина подала 19 розвиткових проектів, які можуть реалізовуватися коштом ЄС

Черкащина подала 19 розвиткових проектів, які можуть реалізовуватися коштом ЄС

Минулої середи завершився термін подачі Мінрегіону проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Cоюзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики «Підтримка регіональної політики України». Черкаська облдержадміністрація подала на конкурс 19 проектів регіонального розвитку за 3 програмами. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Загалом проекти подавалися за п’ятьма програмами регіонального розвитку: «Інноваційна економіка та інвестиції» «Сільський розвиток» «Розвиток людського потенціалу» «Розвиток туризму» «Загальноукраїнська солідарність».

Тож за програмою «Інноваційна економіка та інвестиції» Черкаською ОДА подано два проекти: «Створення інвестиційної інфраструктури в Черкаській області шляхом облаштування Індустріального парку «Золотоноша» та «Відродження комунального підприємства «Аеропорт Черкаси Черкаської обласної ради».

Щодо програми «Сільський розвиток», то за нею теж подано два проекти: «Організація безпечних умов життєдіяльності населення шляхом створення Центу безпеки громадян виконавчого комітету Білозірської сільської ради» і «Впровадження кращих інноваційних практик через створення Національної платформи взаємодії ОТГ України та проведення освітніх фестивалів з місцевого економічного розвитку».

Решта п’ятнадцять проектів подано за програмою «Розвиток туризму».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x