У Черкасах розвиватимуть міський електротранспорт

У Черкасах розвиватимуть міський електротранспорт

Сьогодні на позачерговому пленарному засіданні другої сесії Черкаської міської ради було ухвалено програму розвитку міського електротранспорту в м. Черкаси на 2017−2020 рр. Також депутати проголосували за обмеження руху мотоциклів по місту в нічний час. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Під час перерви черкаські тролейбусники виголосили протест щодо затримки ухвалення програми розвитку міського електротранспорту: «Тролейбусники виконали свою роботу з перевезень. Де наша заробітна плата?». Вони вимагали збільшити кількість тролейбусів, підвищити якість перевезень та запровадити сучасні технології з поліпшення безпеки у тролейбусах.

− За серпень ми отримали заробітну плату. Але, за вересень без прийняття програми розвитку черкаського електротранспорту нам не буде виплачуватися фінансова допомога, яка йде на виплату заробітної плати та оплату електроенергії. Ми вже зверталися до міського голови з цим питанням. Якби не позачергова сесія, воно б не розглядалося взагалі, – каже голова профспілки черкаського міського електротранспорту Лідія Іванівна Бут.

Запит був підтриманий одноголосно всіма депутатами та мером.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x