Як вибрати ідеальну валізу?

Як вибрати ідеальну валізу?

Зручна та надійна валіза — запорука вдалого відпочинку. Якісна річ підійде для будь-якого транспорту. Вона прослугує не один сезон та не підведе в незручний момент.

 

Критерії вибору валізи

 

Серед різноманіття аксесуарів складно зробити вибір, покладаючись лише на зовнішній вигляд. Елегантна та стильна річ приверне увагу покупця, але варто зважати й на певні характеристики, серед яких:

 

виробник;

матеріал;

конструкція;

безпека.

 

Краще орієнтуватися на відомого виробника, який спеціалізується на випуску товарів для багажу. Одним із таких є компанія Samsonite. За посиланням https://samsonite.ua/bagaz представлений широкий асортимент валіз відмінної якості.

Найпопулярнішими є аксесуари з різних видів пластику — полікарбонату, поліпропілену, АБС-пластику. Вони міцні та легкі, мають цікаві форми та велику гаму кольорів. Також розповсюджені текстильні вироби. Вони менш зносостійкі, але оснащені зручним бонусом у вигляді зовнішніх кишень.

Важливими є кількість та спосіб розміщення коліс. Краще, аби їх було 4 й вони не були скріплені між собою. Це дасть змогу пересувати валізу навіть якщо одне з коліщаток вийде з ладу. Також зверніть увагу на якість висувної ручки та фурнітури.

Найбезпечнішими вважаються замки із системою TSA. Таку валізу може відкрити лише власник та за потреби працівник митної служби.

 

Як підібрати розмір валізи?

 

Вибір розміру валізи — справа індивідуальна, проте є певні фактори, що можуть впливати на рішення покупця. Передусім це вид транспорту, яким подорожуєте. Під час мандрівок літаком є обмеження для ручної поклажі.

Враховуються також тривалість та мета подорожі. В короткі робочі поїздки зазвичай беруть менше речей, але більше гаджетів — ноутбуки, планшети тощо. Безпечне транспортування можливе за наявності спеціальних відділів.

Важливим фактором є кількість людей, які будуть користуватися валізою. Для однієї людини вистачає розмірів S–M, а для родини підійде валіза L–XL. Користуючись нашими порадами, ви зможете з легкістю підібрати найкращу валізу для себе.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x