Під час комплексного відпрацювання черкаські правоохоронці виявили сім порушників комендантської години

Під час комплексного відпрацювання черкаські правоохоронці виявили сім порушників комендантської години

Учора, 12 квітня, у Черкасах та Корсуні-Шевченківському поліцейські сектору реагування патрульної поліції, вибухотехніки, кінологи, спецпризначенці, дільничні офіцери поліції, поліцейські офіцери громад, працівники карного розшуку та інспектори ювенальної превенції спільно з приданими силами провели посилене патрулювання.

Під час комплексного відпрацювання піші та автомобільні наряди поліції виявили адміністративні та кримінальні правопорушення, перевірили дотримання громадянами вимог воєнного стану. Окрему увагу приділили розважальним закладам, щодо порушень режиму роботи в період воєнного стану.

Загалом правоохоронці перевірили 99 осіб, 53 розважальні закладів та 10 транспортних засобів. У громадських місцях виявили 7 порушників комендантської години. Зафіксували близько 54 адміністративних правопорушень та склали відповідні адмінматеріали. Крім того, до Єдиного обліку внесли 1 кримінальне правопорушення.

Разом із тим, близько 20 години до відділення поліції № 1 Черкаського районного управління надійшло повідомлення від жительки м. Городище про те, що в період часу з серпня 2022 року по травень 2023 року, невідома особа з гаражного приміщення скоїла крадіжку електроінструменту та металевих виробів.

Під час проведення розшукових заходів правоохоронці встановили зловмисника. Ним виявився 39-річний місцевий житель. Речові докази вилучені. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 КК України.

 

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x