Кам’янські червонохрестівці боролися з туберкульозом

Кам’янські червонохрестівці боролися з туберкульозом

Впродовж березня працівники Кам’янської районної організації Товариства Червоного Хреста проводили різнопланові благодійні заходи в рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом. Загалом, у благодійних заходах взяли участь 197 осіб. Про це «Нова Доба» дізналася в Товаристві Червоного Хреста України в Черкаській області.

Протягом місяця червонохрестівці поширювали інформаційні листівки, організовували бесіди та лекційні заняття в загальноосвітніх закладах та колективах підприємств міста і району. В приміщенні районної організації проводилися дні «відкритих дверей», під час яких червонохрестівці радо інформували усіх охочих про небезпеку туберкульозу та роздавали відповідну санітарно-просвітницьку літературу.

Підсумковим етапом місячника стала організація на площі м. Кам’янка благодійної акції «Допоможемо хворим на туберкульоз». Головна мета заходу – збір кошів, предметів одягу й взуття, продуктів харчування для допомоги недужим на туберкульоз.

Небайдужі громадяни передали хворим продукти харчування, зокрема: 37 кг крупи, 12 л олії, 25 л консервації. Також, протягом акції, городяни залишали в благодійних скриньках пожертви, всього 797 грн. Крім того, працівники Товариства розповсюдили благодійні квитки на суму 310 грн.

Збір коштів та продуктів харчування продовжується в приміщенні районної організації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x