На Тальнівщині попрощалися із військовим, який помер у Сумській області

На Тальнівщині попрощалися із військовим, який помер у Сумській області

Сьогодні в Тальнівській громаді – жалоба. Живим коридором слави, зустрічали свого земляка Василя Петровича Руденка жителі громади.

Герою тепер навіки 49…

Василь Петрович Руденко народився 18 червня 1974 року в селі Поташ Тальнівського району Черкаської області. Мав двох старших сестер – Люду та Наташу.

Після закінчення Потаської 8-річної школи здобув професію механізатора навчаючись в Буцькому професійно-технічному училищі.

Строкову службу в армії проходив із 18 червня 1992 року по 20 квітня 1994 року. Під час служби Василь одружився зі своєю однокласницею Ларисою, з якою народили двох прекрасних синів Максима та Руслана.

У мирному житті працював рамником у Потаському лісництві в цеху механізації, а згодом – різноробочим на місцевих підприємствах, пишуть «Вісті Черкащини».

16 квітня 2022 року, Василь Петрович Руденко був призваний третім відділом Звенигородського РТЦК та СП в Збройні Сили України по мобілізації та направлений у розпорядження командира військової частини А 4074.

6 березня 2023 року він був переведений до військової частини А4787, де й проходив військову службу по мобілізації до 13 квітня 2024 року.

13 квітня 2024 року, перебуваючи на військовій службі в Сумській області, серце нашого воїна перестало битись.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x