Із родинами загиблих захисників у Черкасах зустрілася Ада Роговцева

Із родинами загиблих захисників у Черкасах зустрілася Ада Роговцева

Теплі обійми, слова підтримки, посмішки, сльози й квіти. Усе це було під час зустрічі народної артистки України, Героя України Ади Роговцевої з рідними загиблих захисників у Черкасах.

Ада Миколаївна Роговцева попри свій поважний вік – їй виповнилося 86 років, продовжує працювати. Напередодні вона виступила в Черкасах із виставою «Схоже на щастя». Артистка відома своєю активною проукраїнською громадянською позицією. Ада Миколаївна часто виступає перед військовими, а також перед рідними загиблих у різних куточках України.

Під час зустрічі в Черкасах вона розповіла цікаві подробиці із цих зустрічей, а також поділилася спогадами про своє життя, про свою роботу у театрі і кіно. А ще – читала вірші своїх улюблених поеток Лесі Українки і Ліни Костенко, і свою поезію.

Ада Роговцева зауважила, що має право виступати перед родинами загиблих, адже розуміє їхній біль – сама втратила чоловіка й сина. Можливо, саме тому слова артистки знаходили щирий відгук у душах присутніх на зустрічі, даруючи розраду та полегшення.

«Нас ставлять зараз у такі обставини, що не знаєш, як з того виплутатися, як це виболіти, як це передумати, як це відчути, як це пережити. І тільки знову повертає до життя така чудова пташка, як любов. Любов до тих, хто лишився», – говорить Ада Миколаївна.

Артистка поділилася з рідними загиблих рецептом, як пережити біль від втрати близької людини – на її думку, необхідно поринути у творчість − писати вірші, картини або ж просто вести щоденник.

Після завершення зустрічі Ада Миколаївна охоче фотографувалася із усіма охочими, спілкувалася та отримала в подарунок картину, виготовлену підопічними Територіального центру соціальної допомоги.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

 

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x