У Черкасах стартувала «Школа виховників Джур»

У Черкасах стартувала «Школа виховників Джур»

Цього року фахівцями відділу національно-патріотичного виховання та молоді департаменту освіти та гуманітарної політики вперше організована «Школа виховників джур».

Мета цієї ініціативи полягає в наданні майбутнім керівникам роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») найкращих навичок від досвідчених інструкторів, щоб ефективно підготувати їх до участі у грі та виконанні своїх обов’язків.

Серед інструкторів, які тренуватимуть виховників протягом трьох днів фахівці українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, КУ «Кременчуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Кременчуцької міської ради та Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради.

Програма школи включає інтеграційно-мотиваційний модуль, де учасники дізнаються про мету та стратегію гри «Джура», кодекс виховника джур, скаутський метод, як стати джурою, а потім молодим козаком та багато іншого.

Зокрема, після завершення курсу кожен учасник отримає посвідку з присвоєним номером Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та по виконанню домашнього завдання – диплом про проходження Школи виховників Джур.

 

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x