Смілянська школа №3-колегіум отримала найвищу нагороду міжнародного рівня

Смілянська школа №3-колегіум отримала найвищу нагороду міжнародного рівня

У Києві 18 березня, у виставковому центрі «Експо-Плаза», відбулося відкриття п’ятої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2014». Близько 1000 навчальних закладів із України, Росії, Польщі, США, Литви, Естонії, Узбекистану, Молдови, Словаччини презентували свою діяльність та творчі здобутки в галузі освіти. Про це повідомили на сайті міста Сміли.

Вчетверте нагоду представити себе на цьому поважному зібранні мав і смілянський заклад, школа №3-колегіум. Оглядачі виставки могли познайомитись із системою роботи закладу в напрямку міжнародної проектної діяльності, яка була висвітлена у творчій конкурсній роботі та на виставковому стенді. Представляли школу-колегіум на виставці директор Тетяна Карло та заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Рогач.

Приємним підсумком роботи стало нагородження школи №3-колегіуму дипломом Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2014» за активну участь в інноваційній модернізації національної системи освіти. Та головною нагородою стала Золота медаль переможця конкурсу творчих робіт в номінації «Діяльність навчальних закладів з розвитку міжнародної співпраці», яку урочисто вручив виконавчий директор компанії \”Виставковий світ” Віталій Сокол директору школи №3-колегіуму Тетяні Анатоліївні Карло.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x