Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

У четвер Овни порадіють своєму везінню. Однак не варто ним зловживати. Пам’ятайте про те, що доля не зможе бути до вас прихильною постійно.

 

 

Телець

Астрологи радять Тельцям готуватися до змін. Вам варто наважитися на глобальні звершення і не намагатися ховатися в чиїйсь тіні. Якщо ж ви продовжите відсиджуватися в кутку, на вас чекають проблеми.

 

 

Близнюки

25 квітня Близнюкам доведеться зробити непростий вибір. Можливо, вам потрібно буде пожертвувати чимось важливим. Постарайтеся ухвалити правильне рішення й дослухайтеся до порад друзів.

 

 

Рак

Готуйтеся перемагати, удача буде на вашому боці. У четвер вам до снаги долати будь-якого ворога, тому сміливо вступайте в бій. Не бійтеся, зберіть свою волю в кулак і все вдасться.

 

 

Лев

Левам варто виявити доброту. Постарайтеся не злитися через дрібниці і не ображати тих, хто на це не заслуговує. Покажіть свої найкращі риси, а негатив краще гнати геть.

 

 

Діва

У четвер Дівам варто приділити час своїм захопленням. Поставте свої пріоритети вище за інші і не соромтесь цінувати свої інтереси. Просто робіть те, що вам подобається.

 

 

Терези

Відкладіть усі домашні справи на потім і сконцентруйтеся на робочих питаннях. Сьогодні вам доведеться швидко вирішувати завдання, які зваляться в другій половині доби. Не допустіть помилку!

 

 

Скорпіон

Середовище (робоче чи суто соціальне) принесе вам духовне та емоційне оновлення. Присвятіть час медитації, читанню або саморозвитку. Це допоможе вам краще зрозуміти себе та окреслити нові цілі.

 

 

Стрілець

Астрологи радять Стрільцям приділити увагу своїй коханій людині. Не думайте про погане, почніть будувати плани і не бійтеся мріяти. Озвучте те, що давно хотіли сказати.

 

 

Козеріг

Козерогам варто докласти максимум зусиль, у вас з’явиться можливість вирішити давню проблему. Однак якщо ви будете сподіватися на чиюсь допомогу – дива не трапиться. Ви – коваль свого щастя, настав час це зрозуміти.

 

 

Водолій

На Водоліїв чекає сприятливий період. Удома та на роботі все буде спокійно, без особливих навантажень. Ви зможете повністю завершити всі завдання, відпустити минуле та підготувати себе до нових змін.

 

 

Риби

25 квітня вам слід бути напоготові, щоб не проґавити якусь вигідну можливість. Зірки підказують – відбудеться подія, що спочатку здасться вам незначною, але саме на неї потрібно звернути особливу увагу, проаналізувати і зрозуміти, яку вигоду можна з цього отримати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x