Пішов із життя відомий черкаський тренер із боксу

Пішов із життя відомий черкаський тренер із боксу

Усе своє життя Віктор Андрійович Кіхтенко присвятив боксу, був хорошим тренером, його вихованці здобували перемоги як в Україні, так і на міжнародній арені.

«Віктор Андрійович − був обличчям боксу Черкащини, виховав не одне покоління спортсменів, підготував десятки майстрів спорту, КМСів та чемпіонів різного рівня змагань й до сьогодні тренував вихованців міської спортшколи «Вікторія» у своєму рідному залі, який облаштовував дуже давно − самостійно.

Ваша праця та душа, яку ви вкладали в кожного вихованця, принесла та обов’язково принесе ще Черкащині не одну перемогу в майбутньому, а ваші настанови та життєва мудрість будуть відображатися у кожному зі спортсменів.

Це велика втрата для нас усіх. Він був не лише видатним спортсменом, тренером але й доброю, щирою, справедливою, відданою людиною своїй справі, яку ми поважали.

Віктор Андрійович завжди міг підібрати правильні слова, дати мудрі поради та підтримати в потрібний момент», – зазначив президент Федерації боксу Черкащини Сергій Тищенко.

Прощання відбудеться завтра, 27 квітня 2024 року, о 14:00 в будинку трауру за адресою: бульвар Шевченка 155.

 

За інформацією Федерації боксу Черкащини

 

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x