Народна рада Черкаського району хоче Омаргалієва

Народна рада Черкаського району хоче Омаргалієва

За це звернення одноголосно проголосували члени Народної Ради Черкаського району.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Голові
Черкаської обласної державної адміністрації
Ткаченку Ю.О.

Голові
Черкаської обласної ради
Коваленко В.М.

Черкаській обласній Народній Раді

Відкрите звернення
Народної Ради Черкаського району.

17 березня 2014 року Народна Рада Черкаського району на своєму засіданні розглянула запропоновану членами Ради кандидатуру на посаду Голови Черкаської районної державної адміністрації. Після всебічного обговорення було прийняте рішення рекомендувати Голові Черкаської обласної державної адміністрації для призначення на посаду Голови Черкаської РДА кандидатуру депутата Черкаської районної ради Омаргалієва Костянтина Сапартаєвича, про що було прийняте відповідне звернення. 18 березня на зустрічі із Головою Черкаської ОДА Ткаченком Ю.О. та Головою Черкаської обласної ради Коваленко В.М. кандидатура Омаргалієва К.С. була рекомендована і представлена першим особам області.
Наступні кілька днів відзначились нездоровою активністю деяких «політичних бізнесменів», охочих до посад, апогеєм чого стала заява на зборах обласної Народної Ради про ніби-то не легітимність Народної Ради Черкаського району та поява цілого ряду охочих обійняти посаду Голови Черкаської РДА.
Коротка інформаційна довідка: «5 лютого 2014 року під час революційних подій в Україні активісти революційного руху – мешканці Черкаського району на своєму зібранні на виконання рішення Всенародного Віче, яке відбулося 19 січня 2014 року в м.Києві, вирішили розпочати роботу по створенню Народної Ради Черкаського району як координаційного органу революційного руху Черкаського району. Основна діяльність була направлена на інформаційну підтримку поширення ідей Майдану, мережі самозахисту, політпросвіта, залучення до роботи більш широкого кола мешканців району. Представники Народної Ради були активними учасниками всіх революційних подій як на Майдані в Києві, так і в Черкасах. Після повалення режиму Януковича Народна Рада Черкаського району долучилась до державотворчих подій, приймаючи активну участь в громадсько-політичному житті району. За підтримки та безпосередньої участі членів Народної Ради було обрано нового Голову районної ради Анатолія Яріша, проводиться громадська люстрація органів місцевого самоврядування. На данний час до складу Народної Ради Черкаського району входять представники 15 сільських рад району із 23, депутати районної ради, депутати сільських рад, представники районних партійних організацій «Батьківщини», «УДАРу», «Свободи» і «Громадянської позиції», представники «Народної самооборони», громадські активісти. Ведеться активна робота по залученню до роботи в складі Ради представників інших сільських рад.»
Враховуючи все вище зазначене, керуючись правом народу України на безпосереднє здійснення влади у відповідності до ст.5 і розділу ІХ Конституції України та вимогами Майдану,
Народна Рада Черкаського району звертається до Голови Черкаської обласної державної адміністрації Ткаченка Юрія Олеговича, Голови Черкаської обласної ради Коваленко Валентини Михайлівни, членів Черкаської обласної Народної Ради з вимогою:
Припинити «підкилимні» перемовини та торги при вирішенні кадрових питань;
Припинити політичні чвари та, нарешті, розпочати спільно працювати на благо українського народу, на благо черкаської громади;
Негайно розглянути запропоновану Народною Радою Черкаського району кандидатуру Омаргалієва К. С. на посаду Голови Черкаської РДА та поінформувати громаду району про прийняте рішення.

В іншому випадку ми залишаємо за собою право впливати на прийняття рішень органами державної влади всіма гарантованими Конституцією України можливими засобами та закликати до необхідних мирних дій громадян району, політичні партії, громадські організації, товариства, у т.ч. – національно-культурні, трудові колективи, установи тощо.

24 березня 2014 року

Голова Народної Ради Черкаського району О. В. Устименко

Народна рада Черкаського району хоче Омаргалієва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x