Неповнолітній житель Кам’янщини украв велосипед

Неповнолітній житель Кам’янщини украв велосипед

Ним виявився 16-річний житель одного із сіл Кам’янського району. Своїми діями він завдав потерпілому збитків на суму близько 700 гривень. Речовий доказ вилучено, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції з повідомленням про крадіжку звернувся 24-річний житель одного із сіл району. Потерпілий розповів, що ввечері приїхав велосипедом додому і на декілька хвилин залишив його біля воріт. Коли вирішив закотити його у двір, то виявив відсутність двоколісного.

Дільничний офіцер поліції, що проводив перевірку по даному факту, під час обходу села в одному із дворів виявив крадений велосипед. Господарка дому розповіла, що двоколісний приніс додому її 16-річний син, сказавши, що позичив його у товариша. Хлопець зізнався, що транспортний засіб крадений. Він його побачив біля одного із дворів села, коли повертався додому. Хотів перефарбувати і користуватися ним.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Кам’янський відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x