Монастирищина попрощалася із командиром відділення

Монастирищина попрощалася із командиром відділення

11 травня попрощалися жителем Нового Міста Олександром Вікторовичем Калінчуком, який захищав Україну від російських окупантів.

Олександр народився 24 лютого 1974 року в селі Нове Місто в родині Любові Сергіївни та Віктора Петровича Калінчуків. Навчався в Новоміській школі. Здобувши неповну середню освіту, у 1989 році вступив до ПТУ №25 (нині – ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей), де в 1992 році отримав кваліфікацію машиніста-тракториста категорії «А», «В» та слюсара-ремонтника 2-го розряду.

Отримавши спеціальність, працював на різних роботах. У 2009 році влаштувався термоізолювальником у ТОВ МВВФ «Енергетик». Потім у 2012 році звільнився та став працювати підсобним робітником на одному з місцевих підприємств. Та в 2014 році повернувся у ТОВ МВВФ «Енергетик» на посаду котельника виробничого підрозділу.

13 лютого 2024 року Олександр офіційно став до лав Збройних Сил України. У складі військової частини А4534, разом із найвідважнішими проганяв російську нечисть із української землі. Будучи командиром відділення, завжди найперше думав про побратимів, а вже потім про себе…

Загинув воїн 5 травня 2024 року під час виконання бойового завдання в селі Архангельське Покровського району Донецької області.

Поховали головного сержанта Олександра Калінчука з усіма військовими почестями на Новоміському кладовищі.

 

За інформацією Монастирищенської міської ради

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x