Вдерлися в дім і зв’язали господарку – золотоніська поліція затримала тріо грабіжників

Вдерлися в дім і зв’язали господарку – золотоніська поліція затримала тріо грабіжників

Зловмисниками виявилися троє мешканців Києва та Київської області 19 – 20 років, один з який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Чоловіки, зв’язавши потерпілу та погрожуючи пістолем, заволоділи іноземною валютою, золотими виробами та комп’ютерною технікою. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, зловмисників взято під варту. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

На початку серпня до Золотоніського відділу поліції звернулася 36-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про розбійний напад. Жінка розповіла правоохоронцям, що близько 6 години ранку до її будинку проникло троє невідомих в масках. Зловмисники зв’язали їй руки мотузкою та погрожуючи пістолетом, заволоділи грошима в сумі 300 доларів США, золотими виробами вагою близько 150 грам, ноутбуком, планшетом і зникли у невідомому напрямку.

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення за попередньою змовою вчинили троє жителів Києва та Київської області, віком 19–20 років, один з яких раніше вже притягувався до відповідальності за пограбування. Зловмисників затримали за місцем проживання та доставили до Золотоніського відділу поліції. В розмові з поліцейськими вони зізналися у вчиненому, розповіли, що проникли в будинок через вхідні двері та погрожуючи застосувати зброю заволоділи майном потерпілої, яке потім здали до одного із ломбардів в місті Чернігові.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x