У Черкасах презентували виставку дитячих малюнків до Дня захисника України

У Черкасах презентували виставку дитячих малюнків до Дня захисника України

У Черкаському обласному художньому музеї на днях відкрилася виставка «Чому я пишаюся захисниками України». На ній були представлені малюнки дітей військових, що загинули або нині перебувають на службі в зоні АТО. Також на заході було обрано найкращі призові роботи. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

У Черкасах презентували виставку дитячих малюнків до Дня захисника України

− Фактично виставка працювала з 9 жовтня, але офіційне відкриття відбулося 12 жовтня. Малюнки прибули в Черкаси з усієї області. Відкриття пройшло цікаво та емоційно. Участь узяли 18 дітей, з яких батьки 5-х загинули у зоні АТО. Вразила робота наймолодшої учасниці Яни (6 років – ред.). Їй був вручений приз від Ротарі Клубу Черкаси. Приз за найпатріотичніший малюнок отримав найстарший учасник Артем (14 років – ред.). Хочу зазначити, що роботи наших маленьких художників були виконані дуже професійно, − розповідає член Ротарі Клубу Черкаси та громадський діяч Ольга Палійчук.

Усі учасники виставки були нагородженні призами. Шестеро переможців поїдуть у цікаву подорож до Львова на День Святого Миколая у грудні. У журі конкурсу входили Ольга Гладун (представник Черкаського обласного художнього музею), Надія Горбаченко (президент Ротарі Клубу Черкаси), Ольга Палійчук (член Ротарі Клубу Черкаси), Людмила Свистун (представник громадської організації «Сила Доброти»). Із малюнками юних художників можна буде ознайомитися протягом двох тижнів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x