Нові пісні й улюблені хіти: у Черкасах відгримів концерт гурту «Бумбокс»

Учора відомий український гурт «Бумбокс», який заснував черкащанин Андрій Хливнюк, презентував у Черкасах свою нову міні-платівку «Голий король», до якої входить 6 абсолютно нових хітів, що вже встигли підкорити українських меломанів. Черкаських слухачів «Бумбокс» тішив у ПК «Дружба народів», їх на концерт у межах туру «Голий король» зібралася майже повна зала, інформує власний кореспондент.

Поціновувачі творчості Андрія Хливнюка могли насолодитися двогодинним концертом, протягом якого лунали і нові пісні «Болєльщик», «Колишня», «Сталеві квіти», і старі, добре відомі усім хіти, «Вахтерам», «Наодинці», «Квіти в волосі», «Меломанія», «Дитина» та інші.

Андрій Хливнюк розпочав виступ із того, що виніс на сцену прапор України, який вони возять зі собою як талісман від самого початку туру у місті Чернівці.
– Сьогодні на цій сцені зі мною – найкращі музиканти, з якими мені колись доводилося працювати: Валентин Матіюк – діджей, Павло Литвиненко – клавіші, Андрій Самойло – гітара, Денис Левченко – бас і Саня Люлякін – барабани. Дякуємо, що прийшли, починаємо!

А у перервах між виступами фронтмен гурту жартував про помідори, якими його мали б закидати у разі виконання всього 6-ти лише нових пісень, постійно імпровізував, а також ділився із присутніми спогадами про рідне місто:
– Пам’ятаю, як з хлопцями на спір плавали на бик, той, що навпроти Долини троянд… (буйок – авт.), – розповів Андрій Хливнюк. – Бачили там трьох замерзлих мавпочок, ох – давно то було (діти, що замерзли на буйку – авт.) А потім довгі кущі, дамба… Так, це Черкаси!

Фоторепортаж із концерту можна переглянути тут.

Тур «Голий король» розпочався 7 вересня і має охопити 16 міст України: «Бумбокс» має об’їхати країну від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорожда. А після завершення туру по Україні «Бумбокс» попрямує за кордон: Польща, Іспанія, Португалія, США. «Голий король» – це третій сингл за 13-річну історію гурту, який вийде на вінілі, CD і касетах. Водночас на момент релізу міні-альбому митці встигли випустити три відеокліпи: «Колишня» та дві версії «Голий король».

Свій виступ у Черкасах «Бумбокс» завершив піснею Кузьми Скрябіна «Спи собі сама», та містяни, викликавши музикантів на біс, змогли наостанок насолодитися виконанням ліричних пісень гурту «Кохана» та «Люди».

– Бувайте щасливі, здорові і бажано натхненні. І, пам’ятаєте, що черкащани завжди у кінці кажуть, «вибачайте, якщо щось не так!», – попрощався із містянами Андрій Хливнюк, ще раз представивши потім свою музичну команду, яка весь музичний вечір дарувала черкасцям настрій та драйв.

Анна Сакун

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x