На засіданні уманського виконкому відзначили медиків і вирішили фінансові питання

На засіданні уманського виконкому відзначили медиків і вирішили фінансові питання

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 12 жовтня, на якому було розглянуто низку питань. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міської ради.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради Тетяну Плющ, методиста методичного кабінету відділу освіти за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею від дня народження.

Також очільник міста оголосив Подяку міського голови за багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров\’я, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди 105-річчя з дня створення закладу, працівникам Уманської лікарні № 2:
• Омелянчук Ірині Михайлівні, головному лікарю;
• Віблій Наталії Петрівні, головній сестрі медичній;
• Горобець Валентині Петрівні, старшій сестрі медичній психіатричного відділення № 2;
• Лещенко Галині Миколаївні, лікарю-наркологу.

На черговому засіданні члени виконкому заслухали звіт про хід виконання рішення виконавчого комітету від 26 квітня 2017 року № 144 «Про підсумки роботи комунальних підприємств житлово-комунальної сфери та комунальних організацій, установ, закладів в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та заходи щодо їх підготовки до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років».

На засіданні було затверджено внесення змін в рішення виконавчого комітету від 13 вересня 2017 року № 318.

Також під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про фінансування видатків, пов’язаних з діяльністю із забезпечення становлення та розвитку місцевого самоврядування.

Крім того, погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x