Правоохоронці під час посиленого патрулювання в Черкасах перевірили 45 розважальних закладів

Правоохоронці під час посиленого патрулювання в Черкасах перевірили 45 розважальних закладів

Від початку російської агресії поліцейські спільно з представниками силового блоку в посиленому режимі патрулюють вулиці Черкас та інших населених пунктів області.

Оператори служби цілодобово приймають повідомлення від черкащан. За минулу добу, 24 травня, таких повідомлень надійшло 695 – усі вони опрацьовані. Правоохоронці виїжджали на виклики та надавали громадянам допомогу, повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

Під час комплексного відпрацювання поліцейські перевірили 57 осіб. Порушників коменданської години не виявили. Правоохоронці зафіксували близько 12 адміністративних правопорушень та склали відповідні адмінматеріали.

У місті перевірили понад 45 розважальних закладів щодо можливої роботи після 23:00. Порушень не виявили. Також під час повітряної тривоги правоохоронці проконтролювали доступність до сховищ. Обʼєкти цивільного захисту для громадян були відчинені.

Якщо ви виявили, що в період повітряної тривоги укриття зачинені, звертайтеся до поліції. Повідомляйте до поліції про кожен такий факт для належного документування!

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x