Найсильніших боксерів Черкащини відзначили преміями

Найсильніших боксерів Черкащини відзначили преміями

19 спортсменів, які цього року стали призерами та переможцями кількох чемпіонатів України з боксу, відзначили преміями. Їх вручив президент обласної федерації боксу Сергій Тищенко. Винагороди отримали вихованці із Черкас, Червоної Слободи в Черкаському районі, Ватутіного, Жашкова та Умані.

Рішення про відзначення найсильніших спортсменів та їхніх тренерів преміями ухвалили обласна федерація боксу для їхньої мотивації. Аби талановиті боксери продовжували тренуватися, ставили перед собою нові цілі й досягали найамбітніших планів.

«Підтримувати їх, аби вони й надалі обирали зал, – це частина моєї громадської діяльності, – прокоментував Сергій Тищенко. – Мені хотілося б, щоб наші обдаровані спортсмени за жодних обставин не опускали руки, не розчаровувалися та завжди йшли вперед. Щоб наші діти розвивалися, мали в житті мету і займалися корисними справами, а не шукали пригод на вулиці чи в інтернеті. І навіть якщо не всі з них у майбутньому підкорять світовий бокс, вони, впевнений, будуть гідними громадянами рідної держави. У залі гартується витримка, внутрішня сила, дисципліна, командний дух, ті риси, з якими сьогодні найкращі сини й доньки України відстоюють нашу націю».

За його словами, премії отримали спортсмени, які вибороли «золоті», «срібні» та «бронзові» медалі чемпіонату України з боксу серед юніорів та юніорок, який нещодавно проходив у Вінниці, чемпіонату України з боксу серед студентів, який відбувся в Умані, та чемпіонату України з боксу серед чоловіків і жінок до 22 років, який фінішував у Рівному. Серед них:

Тетяна Довгаль (Ватутіне),

Дмитро Полозов (Ватутіне),

Анастасія Захарова (Ватутіне)

Дмитро Рудніченко (Ватутіне),

Данило Лозан (Умань),

Дмитро Колісніченко (Умань),

Арсеній Резніченко (Умань)

Ігор Семончук (Умань),

Анастасія Коваленко (Умань),

Альона Унковська (Умань),

Софія Лягоцька (Умань),

Анастасія Желада (Умань),

Дар’я Лягоцька (Умань),

Аліна Кріт (Жашків),

Діана Петренко (Черкаси),

Нікіта Негрун (Червона Слобода),

Максим Кофан (Черкаси)

Максим Коберник (Черкаси),

Андрій Борщ (Черкаси).

До чемпіонатів їх готували Віктор Петриченко, який тренує дітей у БК «Арес» в Умані, Ілля Дубовий іфз боксерського клубу «Мафія» у Ватутіному, Ігор Приходько, який працює з дітьми в КДЮСШ «Вікторія» у Черкасах, Зуфар Міфтахов із КДЮСШ «Вікторія», Сергій Золотаренко зі спортивного клубу «AmbrosCrossFight», Вадим Воробйов, Артем Савенко, який тренував у боксерському клубі «Манеж» у Черкасах, Анатолій Перепелиця із Червонослобідської ОТГ, Сергій Федоренко, який працює в Корсунь-Шевченківському, Віктор Кабанов із БК «Арес» в Умані, Іван Самара зі спортивного клубу «Альянс» у Жашкові.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x