Черкаські ветерани візьмуть участь у відборі до Нацзбірної України «Ігор Нескорених»

Черкаські ветерани візьмуть участь у відборі до Нацзбірної України «Ігор Нескорених»

Команда ветеранів російсько-української війни МСК «Дніпро» вирушає на відбір до Національної збірної України Ігор Нескорених.

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко відвідав тренувальну базу, де ветерани приміряли нову форму.

«Це талановиті та сильні духом спортсмени, які вже неодноразово доводили свою майстерність на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Від імені громади міста Черкаси дякую за те, що гідно представляєте наше місто. Бажаю вам успіхів та перемог. Впевнений, що ви станете частиною збірної України», − сказав Анатолій Бондаренко.

«Ми запрошуємо до себе ветеранів, які в боротьбі за свободу України отримали поранення. На сьогодні за підтримки Черкаської міської ради та спонсорів робимо все можливе, щоб удосконалювати та розширювати перелік адаптивних видів спорту», − розповів директор КП «МСК “Дніпро”» Юрій Гончаров.

Участь у нацвідборі братимуть: Мазніченко Вадим, Носенко Олександр, Лукашук Артем, Скляренко Дмитро, Шеренговський Денис, Линник Олександр, Ключка Богдан, Юхимець Олексій, Жілін Павло, Скринський Олександр, Дорошко Євгеній (стрільба з лука, веслування на тренажері), Платмір Ярослав, Федін Богдан, Полін Євгеній, Дмитраш Максим.

Всеукраїнські змагання відбудуться у Києві з 31 травня по 2 червня. Спортсмени змагатимуться у 9 адаптивних видах спорту.

Наприкінці червня буде оголошено офіційний склад збірної України. Найкращих спортсменів викличуть на навчально-тренувальні збори, які відбудуться у липні, жовтні та грудні.

Із 8 по 16 лютого 2025 року відбудуться Ігри Нескорених у Ванкувері та Вістлері (Канада).

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x