Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Вам варто звернути увагу на свої фінанси. Уникайте великих і необдуманих покупок. Краще сконцентруйтеся на важливому. Відкладіть гроші для більш масштабних планів.

 

 

Телець

Четвер вам варто присвятити саморозвитку. Запишіться на курси або знайдіть нове хобі. Не зайвим буде й спорт. Разом із правильним харчуванням ви зможете поліпшити свою фігуру.

 

 

Близнюки

У вашому житті з’являться нові люди, проте не всім варто довіряти. Вам потрібно зняти рожеві окуляри і з тверезим розумом оцінити ситуацію. Не піддавайтеся чужому впливу, вас можуть обдурити.

 

 

Рак

Зірки схиляють вас до романтики. Приділіть час коханій людині. Можете навіть відправитися разом в мініподорож або ж влаштувати побачення в затишній кав’ярні. Цей обіцяє злагодити гострі кути й зарядити вас обох приємними емоціями.

 

 

Лев

У Левів з’явиться непереборне бажання якомога більше спілкуватися з людьми. Ви отримаєте нагоду заручитися підтримкою представників творчої спільноти. Тому ви можете завести корисні знайомства. Будьте щирими й доброзичливими.

 

 

Діва

Не беріться за дрібні справи, тому що вони не зроблять жодного вагомого впливу на ваше майбутнє. Тільки великий бій здатний просунути вас далі і надати необхідний прилив сил.

 

 

Терези

Середовище буде сприятливим для того, щоб ви налагодили зв’язки з діловими партнерами. Хороша самопрезентація зіграє вам на руку. Також у вас є дар переконання. Скористайтеся ним.

 

 

Скорпіон

30 травня у Скорпіонів можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. Якщо вас щось турбує, то терміново зверніться за допомогою до лікаря. Не чекайте, поки погане самопочуття мине.

 

 

Стрілець

Сьогодні Стрільці можуть отримати цікаву пропозицію щодо роботи. Є шанс, що вас підвищать на посаді, а разом з тим ви почнете отримувати більше грошей. Незабаром здійсняться ваші мрії.

 

 

Козеріг

Цього четверга Козерогам заборонено інвестувати кошти в якусь справу. Ви ризикуєте вкласти гроші в провальний проєкт, у результаті чого залишитеся без копійки.

 

 

Водолій

Щоб уникнути конфліктів, вам варто бути чесними й відкритими. Люди відчувають підступ, тому можуть працювати на випередження. А вам нині зайві проблеми не потрібні.

 

Риби

День буде сприятливим для духовних практик. Медитація, йога, стійка на цвяхах – усе це допоможе вам звільнитися від негативних емоцій і видихнути з полегшенням.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x