Жителька Тальнівщини украла телефон, щоб повернути борг

Жителька Тальнівщини украла телефон, щоб повернути борг

38-річна жителька одного із сіл Тальнівського району, перебуваючи в гостях у товариша, викрала мобільний та віддала його знайомому, якому заборгувала кошти. Своїми діями жінка завдала потерпілому збитків на суму близько 400 гривень, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Тальнівського відділення поліції звернувся 62-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку мобільного телефону. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Спілкуючись з потерпілим, поліцейські з’ясували, що у нього напередодні були гості. Під час спілкування з колом осіб, що в той момент були в будинку, правоохоронці звернули увагу на 38-річну жительку одного із сіл району, яка нервувала та плуталась у свідченнях. Її запросили до поліції для, де вона зізналась у вчиненні крадіжки. Вона розповіла, що мобільний вкрала зі столу, коли на неї ніхто не звертав уваги. Коли скінчилось застілля, жінка спокійно пішла додому і викрадену річ віддала знайомому, якому заборгувала кошти.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x