Обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту та відділення НОК провели спільне засідання

Обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту та відділення НОК провели спільне засідання

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та відділення НОК України в Черкаській області провели спільне засідання. Були присутні представники спортивної галузі області: керівники підвідомчих установ, керівники підрозділів РДА та міських виконкомів, представники федерацій області, спортсмени, тренери. До засідання долучився заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

На засіданні обговорювали низку питань: про взаємодію управління із федераціями, проведення навчально-тренувальних зборів і масових заходів дізналися про спортивні результати області у всеукраїнському рейтингу, та про придбання інвентарю та форми провідним спортсменам області.

«В першу чергу я вітаю спортсменів Черкаської області зі спортивними досягненнями, які вони здобули. Хочу подякувати всім тренерам та спортсменам за те, що сьогодні Черкащина яскраво представлена на спортивній арені України. Користуючись нагодою, хочу побажати усім успіхів у роботі, щоб Черкащина увійшла як мінімум у трійку найспортивніших областей України, – звернувся до присутніх заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв.

Обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту та відділення НОК провели спільне засідання

«Основна і важлива задача управління полягає в створенні належних умов для підготовки до подальшої участі спортсменів у змаганнях як обласного, так і державного рівня, а також у формуванні резерву національної збірної України. Аналізи результатів виступів спортсменів свідчать про позитивну динаміку спортивних показників, які стали можливими за рахунок налагодженої співпраці з очільниками федерацій з видів спорту а також раціонального рейтингового підходу управління, моніторингу результатів виступів на змаганнях та відслідковування перспективних атлетів Черкащини з метою належного фінансового забезпечення з урахування потреб кожного виду спорту», – зазначила заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко.

Під час засідання заступник голови ЧОДА Костянтин Омаргалієв вручив багаторазовій чемпіонці та призерці національних змагань з фехтування Діані Залевській спеціалізоване змагальне екіпірування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x