На оздоровлення дітей з обласного бюджету витратили близько 29 мільйонів гривень

На оздоровлення дітей з обласного бюджету витратили близько 29 мільйонів гривень

На спільному засіданні Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та відділення НОК України в Черкаській області озвучили статистичні дані щодо оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017року. Про це звітувала головний спеціаліст відділу фізичної культури, спорту, молоді, оздоровлення та сімейної політики управління Євгенія Савченко. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Так, за її повідомленням, на території області проживає 118 тис. 883 дітей шкільного віку, з них соціально незахищених (пільгових) категорій – 43 тисячі 782 дітей, які потребують оздоровчих та відпочинкових послуг.

Станом на 1 жовтня цього року послугами оздоровлення та відпочинку охоплено 86 989 дітей, що становить 73% від загальної кількості дітей шкільного віку. З них охоплено послугами оздоровлення 29 922 дитини (25%), відпочинком – 57 067 дітей (48%).

Одним із найважливіших питань, у проведенні оздоровчої кампанії було її фінансування. Влітку на проведення оздоровчої кампанії в області використано близько 29 млн. Протягом літа в області працювали 19 закладів оздоровлення: заміських – 17, санаторного типу – 2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x