Вечірнє пропускне вікно на мосту через Дніпро сьогодні відкриють пізніше

Вечірнє пропускне вікно на мосту через Дніпро сьогодні відкриють пізніше

На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 будівельники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» сьогодні, 18 жовтня, розпочали заливати бетонну монолітну плиту на лівому проїзді. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

Служба автомобільних доріг попереджає водіїв, що рух автомобілів через міст увечері 18 жовтня розпочнеться із затримкою орієнтовно на 1,5 години. Вечірнє «вікно» для проїзду відкриють не о 16:00, а о 17:30. Це пов’язано з початком процесу заливання бетонної плити на прогоні мосту.

На мосту через річку Дніпро підрядна організація ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком», яка виконує його поточний середній ремонт, 5 жовтня закінчила влаштування вирівнюючого та верхнього шару асфальтобетонного покриття на правому проїзді. Рух транспорту розпочато по відремонтованій правому проїзді мосту. Минулого тижня працівники ТОВ «ШБ «АЛЬТКОМ» розпочали роботи із армування нової залізобетонної монолітної плити та встановлення елементів опалубки на лівому проїзді мосту. Також триває розбирання старого армованого захисного шару на прогонових будовах на лівому проїзді мосту.

Як повідомлялося, для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:
– з 6.00 год. до 9.00 год.,
– з 16.00 год. до 19.00 год.

Щоб не витрачати додатковий час в очікуванні при поїздці до Черкас, рекомендуємо перетинати Дніпро або на півночі в Каневі, або на півдні у Кременчуці.

Для тих, хто прямує із Києва до Черкас радять використовувати маршрут по трасі Н-01 Київ – Обухів – Миронівка і далі по трасі Р-10 від Миронівки до Черкас. Протяжність цього маршруту становить 198 км, що лише на 8 км більше, ніж по трасі Н-08 Київ – Золотоноша та Н-16 Золотоноша – Черкаси.
Для перевезення пасажирів під час ремонту передбачено два додаткових дизель-поїзди за маршрутом «Черкаси-Золотоноша» та у зворотному напрямку. Час відправлення з Черкас до Золотоноші: о 12.02 год. та о 14.41 год.; із Золотоноші до Черкас: о 13.11 год. та о 15.52 год.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт, оскільки це необхідний крок для розбудови та оновлення транспортної інфраструктури Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x