На будівлі Черкаської музичної школи №2 встановили мініскульптуру

На будівлі Черкаської музичної школи №2 встановили мініскульптуру

Будівлю корпусу №2 музичної школи №2 прикрасила мініскульптура «Барабан-яблуко». Її автором є відомий черкаський скульптор Владислав Димйон.

Робота є продовженням проєкту мініскульптур музичних інструментів на фасадах мистецьких закладів Черкас. Бронзова мініскульптура «Скрипка-груша» уже прикрашає корпус №1 цього закладу.

Відкриття приурочили до відзначення 55-річчя від заснування закладу. Працівників привітала з ювілеєм та вручила відзнаки за вагомий особистий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління начальниця управління освіти Надія Євчак.

Також під час заходу відбулася презентація стінопису «Музика – струни душі» в приміщенні першого корпусу музшколи. Він був створений за  кошти міської програми «Надання цільових стипендій у галузі культури». Автор цієї роботи – Віра Цилюрик, викладач Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута. Цей проєкт дає змогу дітям поринути у творчу атмосферу, надихає їх на нові звершення та перемоги.

Ще один проєкт, який презентували під час заходу – нотна збірка ансамблів для фортепіано в обробці та аранжуванні Валентини Яковенко та Ольги Панченко «Музичні візерунки», яка також побачила світ завдяки міській програмі надання цільової стипендії  у галузі культури.

 

 За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x