Електрогриль Tefal – переваги і якість техніки

Електрогриль Tefal – переваги і якість техніки

Сучасна кухня наповнена великою кількістю електричних інструментів та приладів, але останнім часом одним із доповнень є ще й електрогриль. Це практичний пристрій для приготування смачної та корисної їжі, можливість зробити на домашній кухні те, для чого раніше доводилося йти в ресторани або на відкрите повітря, користуючись класичним грилем на відкритому вогні.

Прилади мають компактні розміри, зручну конструкцію і простоту в управлінні. Тим більше гриль Тефаль має різні розміри, функціонал та технічні параметри, що дозволить забезпечити тривалий термін служби та простий догляд. Основна перевага такої техніки – швидкість приготування, можливість використання різних рецептів, а також збереження смакових якостей.

 

Інновації у грилях Tefal

 

Це один із перших технологічних та автоматизованих приладів, який може оцінювати ступінь прожарювання стейків. Поряд із технологіями застосовані особливі стандарти приготування страв, щоб усі вони були не просто смачними, а й корисними для людини. Серед основних нововведень можна виділити:

п’ять рівнів прожарювання стейків;

система вимірювання товщини шматків заготовок, щоб визначити час приготування;

вбудовані автоматизовані програми;

режим розморожування страв;

відстеження стадії готовності за допомогою індикатора;

датчик із зворотним відліком при досягненні кожного етапу прожарювання;

ручний режим із кількома діапазонами температур.

Це лише невелика кількість особливостей та нововведень. Залежно від моделі параметри можуть змінюватись. На вибір є OptiGrill, Ultracompact, SelectGrill, HealthGrill Comfort, PaniniGrill та SuperGrill.

 

Технічні особливості та переваги

 

Корпус виготовляється з нержавіючої сталі, деякі елементи нерідко доповнюються термопластиком. Популярністю користуються закриті моделі, де є основа та кришка. Але також популярні відкриті моделі тільки з основою, адже вони бюджетні.

Антипригарне покриття гарантує ідеальні умови для приготування, а рифлена поверхня пластин створює ефект гриля. При готуванні жир стікає у спеціальну ємність, роблячи страву максимально корисною та приємною. Деякі моделі можна перетворити на справжнє барбекю на відкритому повітрі.

Рифлені панелі знімаються, що спрощує процес чищення та миття. Поверхню гриля не потрібно мити, але слід протирати від пилу і жирових відкладень, щоб вони не накопичувалися у великій кількості. Після покупки важливо детально ознайомитися з інструкцією та рекомендаціями виробника, щоб унеможливити можливі проблеми.

 

*партнерський матеріал

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x