Студенти Черкаського національного − переможці всеукраїнських змагань бригад екстреної медичної допомоги

Студенти Черкаського національного − переможці всеукраїнських змагань бригад екстреної медичної допомоги

Магістри Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького в складі команди від Черкаської області стали другими на всеукраїнських змаганнях бригад екстреної медичної допомоги.

«Срібло» команда виборола серед 26 команд із інших областей, повідомляють у пресслужбі ЧНУ.

Серед учасників змагань − студенти ННІ економіки і права Андрій Юров, Євгеній Тищенко, Олена Самойлова, Дмитро Нехаєнко, Євген Марюхеня, Дмитро Поденко, які в ЧНУ здобувають спеціальність «Публічне управління і адміністрування».

Переможців − працівників КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» − нагородили в обласній раді. Відзначення приурочили до Дня екстреної медичної допомоги.

− Колектив кафедри менеджменту та державної служби вітає своїх студентів з перемогою на всеукраїнських змаганнях бригад екстреної медичної допомоги! Студенти вдало поєднують навчання за індивідуальним графіком і роботу. І неабияку, а в КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради»! Бажаємо успіхів і в роботі, і в навчанні! − зазначає професорка кафедри Світлана Богуславська.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x