У Черкасах на дуальне стажування з’їхалися освітяни з усієї країни

У Черкасах на дуальне стажування з’їхалися освітяни з усієї країни

Програма дуального стажування Cherkasy EduTrip створена спільно Освітнім центром для педагогів, батьків і дітей «Я і моя школа» та Центром професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси.

Протягом трьох днів освітяни з усієї країни, серед яких більшість − учителі з прифронтових міст сходу України та деокупованих територій, візьмуть участь у семінарах та тренінгах для підвищення кваліфікації.

Заняття проводять експерти, лауреати освітянських премій, заслужені вчителі України та освітні управлінці. Особливу увагу приділено тренінгу за програмою Israel Trauma Coalition від фахівців Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Крім професійного розвитку, учителі ознайомлюються з культурними особливостями Черкаської області та передовими педагогічними практиками.

Також для подальшої ефективної співпраці підписано меморандум про співпрацю між громадською організацією «Я і моя школа» в особі голови ради Ірини Міньковської та комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси» в особі директора Катерини Ткаченко. Цей документ передбачає розвиток професійних та ділових відносин, обмін досвідом і знаннями, а також участь у семінарах, конференціях та бізнес-форумах.

Варто зазначити, що таке стажування у Черкасах проводиться вперше і на меті його проведення є відновлення, формування стресостійкості та життєстійкості педагогічних працівників.

 

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x