У Черкасах запрацював новий безкоштовний застосунок для пацієнтів

У Черкасах запрацював новий безкоштовний застосунок для пацієнтів

Пацієнти усіх ЦПМСД (поліклінік) у Черкасах можуть записатися до лікаря самостійно онлайн та отримати доступ до електронної медичної карти через новий мобільний застосунок Health24. 

Мобільний застосунок є безоплатним для пацієнтів та медичних закладів, які працюють із медичною інформаційною системою Health24. Щоб скористатися новим застосунком, необхідно у своєму смартфоні завантажити або оновити застосунок Health24 в App Store або Google Play.

 

Онлайн-запис до лікаря

До лікарів Центрів первинної медико-санітарної допомоги №1, №2, №3, №4 та №5 доступний онлайн-запис пацієнтів через застосунок Health24.За необхідності пацієнт може самостійно скасувати свій запис на прийом.

 

Електронна медична карта

У мобільному застосунку Health24 пацієнт може переглянути історію хвороби, інформацію про прийоми у лікаря, електронні направлення, рецепти на ліки, історію хвороби, аналізи, вакцинації. У медичній карті відображатимуться дані, які лікарі вносили до Health24. Також у своєму електронному кабінеті можна переглянути декларацію зі своїм сімейним лікарем, якщо лікар працює з Health24. Також у мобільному застосунку є змога додати та переглядати карту дитини або іншого члена родини. Для отримання доступу до карти дорослого необхідно отримати згоду шляхом внесення коду із смс. Важлива умова для відображення медичних даних – це наявність мобільного номеру телефону пацієнта в базі медичного закладу та виконання міграції епізодів лікування лікарем з електронної системи охорони здоров’я.

 

Відгуки про заклад та лікарів

Пацієнти можуть поділитися враженнями про лікаря та медичний заклад та ознайомитися з відгуками інших пацієнтів. Відгук буде опубліковано у разі дотримання правил модерації.

 

Куди пацієнти можуть звернутися за допомогою?

Із питаннями щодо запису до лікаря пацієнти можуть звернутися до реєстратури медичного закладу або зателефонувати на гарячу лінію Health24 0 800 756 856 (безкоштовно з усіх мобільних операторів).

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x