Пам’яті черкаського медичного капелана Андрія Суворова видано книгу, що слугуватиме онкохворим

Пам’яті черкаського медичного капелана Андрія Суворова видано книгу, що слугуватиме онкохворим
Учора на території  паліативного центру Черкаського клінічного онкоцентру відбувся захід вшанування пам’яті волонтера, капелана, батька, друга і неймовірно світлої Людини – Андрія Суворова.
Про що йдеться на офіційній фейсбук-сторінці закладу.
Лунали слова вдячності та поваги.
Було досить щемно, і напрочуд щиро… Присутні не стримували сліз, але зі світлими усмішками на устах…
У рамках заходу було презентовано книгу «Життя, сповнене сенсом», що присвячена його памʼяті…
Щиро дякуємо рідним та близьким людям Андрія Миколайовича за організацію такого заходу, за книгу, в якій зібрано спогади про Андрія, його інтерв’ю за життя, корисні поради онкохворим та членам родин.
“Ця книга – путівник для людини, що живе з діагнозом “рак”. Головне іі призначення – навчити таку людину правильно ставитися до своєї хвороби, жити спокійним, повноцінним життям і виносити дорогоцінні уроки зі всього, що з нею відбулось і відбуватиметься” – йдеться у передмові.
Упорядниками книги стали Ірина Осауленко, Ганна Вовк, Ігор Ситник, Світлана Федорова. Редактор: Наталя Кунченко. Художнє офромлення: Наталя Гурець.
Видавець: Олександр Третьяков.
“Минув рік, як Андрій Миколайович, виконав свою життєву місію та відійшов у вічність. Проте лишилися його поради, його духовні напрацювання, його дорогоцінний досвід. Усе це й увібрали сторінки цієї книги, щоб стати в пригоді людям, які ще йдуть терним шляхом. А ще це вияв любові, безмежної вдячності й шани самовідданій Людині Андрію Суворову від його численних друзів, чиє життя він зміг змінити на краще. Прагнення зберегти пам’ять про нього, його надважливу, потрібну багатьом працю.
Книга вражає своєю життєствореджувальною силою та любов’ю”. (цитата з передмови видання)
Вічна та світла пам’ять…
                                                  

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x