У Черкасах понад 2000 танцівників змагалися за «Кубок міського голови»

У Черкасах понад 2000 танцівників змагалися за «Кубок міського голови»

Вихідними в Палаці спорту «Будівельник» юні танцівники віком від 5 до 18 років показали свої вміння у різноманітних сучасних хореографічних стилях і напрямках. Кожна команда отримала шанс виступити в різних категоріях та вікових групах, демонструючи свій талант і майстерність.

На змаганнях були представлені 23 колективи, які об’єднали 2 300 дітей із міста Черкаси й усі вони боролися за головний приз − Кубок міського голови.

Під час відкриття фестивалю танцівників, їхніх батьків та тренерів привітав Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко. Він побажав всім учасникам натхнення, витримки, яскравих виступів та чесної боротьби.

Протягом дня талановиті діти демонстрували свою підготовку, професіоналізм та артистизм, змагаючись за перемогу й за рішенням журі колектив студії танцю «Крок вперед» (керівник Таїсія Нечепурна) був визнаний найкращим та заслужено отримав Кубок міського голови.

Вручила нагороду переможцям та відзначила команди заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак. Вона подякувала колективам та їхнім керівникам за відданість хореографічному мистецтву і побажала нових творчих досягнень та перемог у майбутньому.

Також Надія Володимирівна від імені Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка вручила керівнику танцювального колективу «Вікторія» ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» Вікторії Сухенко грамоту виконавчого комітету за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, високу педагогічну майстерність та вагомий особистий внесок у розвиток позашкільної освіти міста.

 

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x