Цього тижня в Черкаській області прогнозують грозові дощі, зливи, шквали й град

Цього тижня в Черкаській області прогнозують грозові дощі, зливи, шквали й град

Поточний тиждень буде багатий на грозові дощі, залпові зливи, локальні шквали та град. Атмосфера буде нестійкою, вибухонебезпечною і погода може різко змінюватися, інформують у Черкаському гідрометцентрі.

У вівторок, 11 червня, – із південними вітрами на Черкащину продовжить надходити добре розігріте повітря – це хороший фундамент для грозової активності. Температура вночі +13−18º, удень +24−29º.

У середу, 12 червня, найскладніша синоптична ситуація. Погоду нашого регіону формуватимуть активні атмосферні фронти, які зумовлять помірні, місцями значні дощі та грози. Температура вночі +14−19º, удень +20−25º.

Четвер, 13 червня, запропонує тимчасове покращення погоди: місцями короткочасні дощі, грози. Температура вночі +14−19º, удень +20−25º.

За попередніми прогностичними розрахунками, 14−15 червня вітер змінить свій напрям на північні румби й до нашого регіону почне надходити більш прохолодне повітря.

Температурний фон знизиться на 2−4°: уночі +12−17º, удень +18−23º. На фоні зростання атмосферного тиску грозова діяльність послабиться.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x