Житель Смілянщини із колонії «замінував» відділок поліції

Житель Смілянщини із колонії «замінував» відділок поліції

Зловмисником виявився житель Смілянського району, який на даний час відбуває покарання в місцях позбавлення волі. Його дії кваліфіковані слідчими за статтею 259 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько другої години ночі в Смілянський відділ поліції ГУНП в Черкаській області по спецлiнiї «102» зателефонував невiдомий чоловiк та повідомив про замінування відділу поліції. На місце події негайно вирушили працівники вибухо-технічної служби, які, обстеживши адмінбудівлю та територiю Смілянського відділу поліції, вибухових пристроїв не виявили.

У підсумку слідчо-оперативних дій, смілянські поліцейські встановили особу псевдомінера та місце, звідки було здійснено дзвінок. Як з’ясувалося, неправдиве повідомлення про замінування надав 23-річний мешканець Смілянського району, котрий раніше був затриманий поліцейськими цього ж відділу за вчинення серії крадіжок та на даний час за вчинене отримав вирок та відбуває покарання у виправній колонії на території Київської області.

Слідчим відділом Смілянського ВП ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об\’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x