Житель Городищини обікрав будинок односельчан

Житель Городищини обікрав будинок односельчан

Раніше судимий 37-річний житель Городищенського району викрав у односельчанки куртку, кросівки, консервацію та продукти харчування. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення від 60-річної жительки одного із сіл району про крадіжку куртки, кросівок, консервації та продуктів харчування. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці знайшли свідків, які бачили того дня чоловіка, який ходив по вулиці біля будинку потерпілого в одязі, схожому на викрадений. За описом було встановлено його особу – ним виявився раніше судимий 37-річний місцевий житель. Чоловіка розшукали в місті Городище та вилучили викрадений одяг.

Зловмисник розповів, що крадіжку він вчинив в десять годин вечора, коли вдома нікого не було. Предметом, що знайшов у дворі, вибив вікно. Із приміщення викрав одяг, взуття, консервацію та продукти харчування. Харчі з’їв, а одяг хотів носити. При спілкування зі слідчим чоловік зізнався, що обікрав ще одного селянина, де він з будинку викрав телевізор та металеві предмети.

Речові докази вилучено частково. За даним фактом Городищенське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x