У Черкасах показали фільм про Володимира Мукана

У Черкасах показали фільм про Володимира Мукана

Днями в кінотеатрі «Україна» відбулася прем’єра документального фільму «Журналіст у формі», створеного військовими журналістами продакшн-студії «ТРО-МЕДІА» Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Фільм присвячений життєвому подвигу лейтенанта Володимира Мукана, який загинув у квітні 2023 року під час виконання бойового завдання у Бахмуті. Він був офіцером 156 окремого батальйону 118 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

На перегляд завітали рідні й близькі Володимира Мукана, побратими.

У стрічці зібрані спогади про Володимира, хроніка бойових дій та розповіді про цивільне й військове життя загиблого офіцера, ім’ям якого названа одна із вулиць м. Черкаси.

«Ці півгодини оживили Володю, ми знову почули його голос, побачили його усмішку. Цей фільм дав нам відчути, що він досі поруч із нами, і відчути підтримку людей», − сказала сестра героя фільму Наталія.

Один із авторів фільму, начальник служби зав’язків із громадськістю Сил ТрО Олексій Дмитрашківський зазначив, що метою створення картини було розкрити душу Володимира, показати його характер.

«Це не просто історія однієї людини, це історія героя, який узяв на себе відповідальність за інших. Він очолив штурм, його підрозділ узяв позицію, але Володимир втратив життя. Цей фільм – данина всім героям, які стоять на варті миру», − поділився Олексій Дмитрашківський.

Незабаром фільм про Володимира Мукана можна буде переглянути на youtube.

 

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x