Житель Городищини обікрав дім односельця

З будинку односельця зловмисник викрав програвач, телевізор та особисті речі. Правоохоронці крадія відшукали, речові докази вилучили. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Городищенського відділення поліції звернувся 59-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що невідома особа пошкодила двері до його будинку та викрала програвач, телевізор та особисті речі. Оперативні співробітники поспілкувались з місцевими жителями, від яких дізнались, що до крадіжки може бути причетний раніше судимий 37-річний місцевий житель, який веде аморальний спосіб життя. Правоохоронці вирішили перевірити отриману інформацію, яка підтвердилася. Вдома у вказаної особи поліцейські виявили викрадені речі.

Речові докази вилучено. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x