За вихідні від пожеж загинули двоє літніх черкащан

За вихідні від пожеж загинули двоє літніх черкащан

20 жовтня о 06:17 в обласному центрі, у 9-поверховому житловому будинку на вулиці Грушевського виникла пожежа. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Займання в квартирі на п’ятому поверсі виявили сусіди, які, відчувши запах диму, одразу зателефонували до Служби порятунку «101». На місце події оперативно прибули чергові караули одразу двох пожежно-рятувальних підрозділів, з 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини Черкаського міськрайонного відділу та Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Спільними зусиллями вогнеборців о 06:30 пожежу вдалося локалізувати, а о 06:55 – повністю ліквідувати. Під час проведення розвідки рятувальники в одній із задимлених кімнат виявили бездиханне тіло 88-річної господарки. Вогнем знищено меблі та домашні речі. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

22 жовтня на пожежі в селі Медведівка Чигиринського району загинув 73-річний господар житлового будинку на вулиці Шевченка. Пожежу, яка ще до прибуття пожежно-рятувального загону охопила покрівлю будинку, ліквідували рятувальники Чигиринської пожежно-рятувальної частини та добровольці з місцевої пожежної команди села Медведівка. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x