Ремонт проїжджої частини мосту мають закінчити до 15 листопада

Ремонт проїжджої частини мосту мають закінчити до 15 листопада

На дамбі через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 12+300 – км 23+062 на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядна організація ТОВ «Трансстроймеханізація», яка виконує її поточний середній ремонт, закінчила роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби САД у Черкаській області.

На черкаській дамбі нині тривають роботи із облаштування 1,5 кілометрів верхнього шару асфальтобетонного покриття до мосту. Про це під час координаційної наради Черкаської облдержадміністрації повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко.

– Цього тижня мають розпочатися роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття на ділянці дамби від межі Черкас до мосту. До кінця листопада будуть виконані роботи із поточного середнього ремонту на обох ділянках дамби. Що стосується безпосередньо мосту, то за попередньою домовленістю із підрядником, ремонт проїжджої частини мосту мають закінчити до 15 листопада, але можливі затримки у зв’язку із погодними умовами, – повідомив Владислав Демиденко.

Підрядною організацією повністю закінчено роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на понад 100 тис. кв. м автодороги. Тривають роботи із влаштування верхнього шару ЩМА-20.

Завершено демонтаж старого бар’єрного огородження зі сторони залізничного полотна, продовжуються роботи із демонтажу тросового огородження. Натомість встановлено понад 10 км нового металевого оцинкованого бар’єрного огородження типу «Євроформат».
Як повідомлялося, для забезпечення технології виконання робіт автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:
– з 6.00 год. до 9.00 год.,
– з 16.00 год. до 19.00 год.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт, оскільки це необхідний крок для розбудови та оновлення транспортної інфраструктури Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x