У Черкасах нагородили переможців всеукраїнських предметних олімпіад, науково-дослідницьких робіт та інтелектуальних конкурсів

У Черкасах нагородили переможців всеукраїнських предметних олімпіад, науково-дослідницьких робіт та інтелектуальних конкурсів

Церемонія нагородження переможців міжнародних конкурсів, всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України відбулася 25 червня. Про це повідомляє кореспондентка «Нової Доби».

Таким чином традиційно підсумовують перемоги та здобутки талановитих дітей у різноманітних інтелектуальних конкурсах. До вітань інтелектуальної еліти області долучилися начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець та голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний.

− Вкотре пересвідчуємось у тому, що Черкащина − місце освітянської сили. Попри складні умови, тривоги, укриття, навчання в режимі онлайн, ми вкотре довели, що можемо досягати потужних результатів. Дякую усім учителям та наставникам, які вміють виділити головне. Щиро бажаю не зупинятися на досягнутому, творити, мріяти, досягати результатів, − звернувся до присутніх Ігор Табурець.

Під час нагородження переможцям інтелектуальних конкурсів вручили  подарунки, а їхнім наставникам − подяки та квіти. Загалом було відзначено 46 учнів і 50 учителів та науковців.

Нагородами відзначили й 4 переможців найбільшого міжнародного конкурсу проєктів екологічного спрямування «GENIUS Olympiad», які здобули там  «золото» та «бронзу».

Аріна Баранікова, учениця 9 класу Черкаського гуманітарно-правового ліцею, переможниця олімпіади з української мови та літератури  у привітальному слові поділилася: «Сьогодні, попри всі випробовування та труднощі воєнного часу − повітряні тривоги, відключення електроенергії, стрес і напругу − ми гідно представили нашу область не лише в Україні, а й поза її межами. Ми − майбутнє України й сьогодні це усвідомлюємо, як ніколи. Розуміємо, що саме ми повинні подбати в майбутньому про демократію, економіку держави, її політичну міць та безпеку. Дякуємо за силу вдосконалювати нашу країну на освітньому фронті й наближати Україну до перемоги».

Пісенний подарунок презентував присутнім народний художній колектив вокальної студії «Беліссімо» Черкаської спеціалізованої школи І-III ступенів  №20 Черкаської міської ради.

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x