Житель Маньківщини украв у односельця мотоцикл

Житель Маньківщини украв у односельця мотоцикл

Зловмисник побачив транспортний засіб, біля якого не було власника та викрав його. Викрадений мотоцикл планував залишити собі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців звернувся 26-річний житель смт Маньківка. Молодик повідомив, що на одній із вулиць селища у його мотоцикла закінчилось пальне, він залишив його біля магазину, а сам пішов додому за пальним. Коли повернувся через декілька хвилин, транспортного засобу вже не було. Спочатку заявник самотужки організувати пошуки, проте, не знайшовши мотоцикл, звернувся до поліції.

Того ж дня під час проведення розшукових заходів, поліцейські встановили зловмисника. Ним виявився 40-річний односелець заявника. Правоохоронці вилучили викрадений мотоцикл.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x