На Уманщині зловмисниця викрала 35 тис. грн у пенсіонера

На Уманщині зловмисниця викрала 35 тис. грн у пенсіонера

Нині правопорушниці повідомлено про підозру. За крадіжку вчинену в умовах воєнного стану жінці загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

До поліцейського офіцера Христинівської територіальної громади з повідомленням про крадіжку звернувся 75-річний пенсіонер. Чоловік розповів, що з його будинку хтось викрав 35 тисяч гривень, які він зберігав у схованці.

Правоохоронець одразу розпочав пошуки особи, причетної до скоєння цієї крадіжки. Уже за кілька годин стало відомо, що до пенсіонера навідувалася 33-річна місцева жителька, яка допомагала по господарству. Жінка підгледіла, куди літній чоловік ховає гроші, та за його відсутності й вчинила крадіжку. Частину коштів вона витратила на власні потреби, у цьому жінка сама зізналася поліцейському офіцеру.

Такі дії слідчі поліції кваліфікували за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Під процесуальним керівництвом Уманської окружної прокуратури правопорушниці повідомили про підозру. Нині триває досудове розслідування.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x